torstai 15. heinäkuuta 2010

Rilla odottaa!

Nyt se alkaa olla selvää - nimittäin se, että Rilla tosiaan saa pentuja. Sen nisät ovat turvonneet mukavan mammakoiramaisesti, ja masu alkanut kasvaa kylkiluitten takaa kuten pitääkin. Lisäksi käytös on muuttunut levottomammaksi (kuin tavallistakaan...) ja se tekee pesää ulkoluolaan tai retkottaa sisällä ja kärsii kuumuudesta. Toisten narttujemme seura tuntuu olevan välillä liikaa, ja olemmekin olleet varovaisia, ettei pääse tapahtumaan yhteydenottoja. Hormonit saavat koirat joskus tulisiksi, tämä todentui, kun Turru ja Enna ottivat yhteen Turrun viimeisimmän raskauden aikana viitisen vuotta sitten. Onneksi eivät sentään pahasti, ja juttu oli ohi heti kun ihminen meni väliin, mutta Rillan kanssa en halua ottaa riskejä - se kun tulistuu muutenkin herkemmin ja ottaa jutut enemmän tosissaan.

Kaukametsään on siis tulossa lapinporokoiranpentuja reilun parin viikon kuluttua. Kuinkakohan monta, se selviää sitten, tosin kun masu jo nyt on tuon kokoinen... toivottavasti ei nyt sentään ihan kymmentä. ;)

Kuvia tulee jahka massu on paisunut sen verran, että sen kuvistakin erottaa selvästi (mustat koirat ja selkeiden kuvien ottaminen kun ei ole kaikkein helpointa).

1 kommentti: