lauantai 28. elokuuta 2010

Lisää maistiaiskuvia

Meillä on melkoinen vilske jo. Pennut syövät kaksi kertaa päivässä lihamössöä, muuten ne vielä saavat tarvitsemansa emoltaan. Kohta pitänee kuitenkin siirtyä kolmeen ruokkimiskertaan päivässä, sitten neljään. Nyt jos antaa enemmän, seurauksena on ripuli.

Pennut ovat jo käyneet tutustumassa olohuoneeseen. Ne juoksevat innoissaan ympäriinsä tilan laajennuttua. Takaisin pentuaitaukseen ja -laatikkoon ei haluaisi kukaan. Mutta vielä väsymys yllättää, ja hetken kiljumisen jälkeen ne nukahtavat - ja kai uneksivat suuren maailman ihmeistä, ainakin tassujen nytkähtelystä ja silmien liikkeistä silmäluomien alla päätellen.

Ikävää, että on satanut nyt useamman päivän, pennut eivät ole vielä päässeet ulos ihmettelemään vielä suurempaa maailmaa. Mutta heti kun koittaa sateeton päivä ne pääsevät haistelemaan ruohoa (ja mutaa).
Melkein unohdin kertoa, että melkein kaikilla on jo nimetkin: tytöt ovat Neiti Kesäheinä, Venni Aurinkoinen ja Suden Morsian, pojat Kätkäläinen, Käkriäinen, Karvajalka ja Heinähattu. Yhdeltä pojista puuttuu nimi vielä, mutta sekin varmaan löytyy pikapuoliin.

1 kommentti:

  1. Kivat nimet :) Ryysyrannaltahan löytyy toki tuo hupanen ukko Jooseppi Kenkkunen.

    VastaaPoista