maanantai 10. tammikuuta 2011

Harjoittelua taasen

Rilla on jälleen kerran harjoittelemassa kaupunkikoiruutta kanssani Jyväskylässä. Hyvin se on sopeutunut taas, mitä nyt emäntä on tylsä kun ei ota yliopistolle mukaan ja istuu iltaisin ihan liikaa tietokoneen ääressä.

Neemeli kävi viime viikonloppuna tutustumassa Oriveden keskustaan, siellä käveleskelimme bussiasemalla ja K-Marketin parkkipaikalla ympäriinsä. Paimenkoiramaisesti Neemelin piti huomioida ihan kaikki mitä ympäristössä tapahtui.

Kätkä taas on ottanut askelia hihnassa kävelystä ihan kotosalla ja ihmetellyt autoja pyörätieltä käsin. Lumipenkan päälle on ollut hyvä kiivetä tutkimaan tilannetta tarkemmin. Hihna tosin on tuottanut ylimääräistä päänvaivaa, mutta namin perässä Kätkäkin on lähtenyt liikkeelle sujuvammin.

Runo vielä odottaa omaa tilaisuuttaan päästä liikenteeseen. Sisko on joutunut nyt hieman paitsiolle, kun yritämme saada sen velipojat siihen malliin, ettei niistä tule olemaan tuleville omistajille liiaksi tekemistä. Luultavasti Runo pääsee kanssani Jyväskylään myös, kunhan nyt joululoman jälkeen pääsen taas opiskelun rytmiin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti