perjantai 24. syyskuuta 2010

Kaikilla tytöillä koti

Sudenmorsian lähtee ensi viikon lauantaina Tampereelle asustelemaan 16-vuotiaan rotutoverin luo ( ja ihmisperheen tietysti myös), joten enää neljä poikaa etsii ihka omaa kotiaan.

Pennut ovat kasvaneet viime aikoina kovasti, ja massuttavat jo broilerin siipiä taitavasti. Olen ottanut niitä välillä yksittäin ja kaksittain oleilemaan sisällä kanssani, etteivät liikaa totu pentuesisarustensa tukeen ja turvaan. Silti tänään joillekin tuntui olevan outoa joutua yksin eläinlääkärin kopeloitavaksi, eläinlääkäri kun kävi pennut tukimassa. Kaikki oli ok, purennat kunnossa eikä muutakaan vikaa löytynyt. Pojilla tosin eivät vielä ole kivekset laskeutuneet kokonaan, joillakin on yksi paikallaan, toisilla ei mitään. Kovin hitaasti tuntuu näissä kasvattamissa pentueissani tämä laskeutuminen tapahtuvan, vaikka aikaisemmat pentueet ovat olleet aivan eri rotuakin.

Niin, jotkin pennuista taas olivat aivan ihastuksissaan eläinlääkäristä, kiipeilivät syliin ja yrittävät ryntäillä edestakaisin riemastuksissaan. Eli kovasti erilaisia luonteita tuntuu tässäkin pentueessa olevan, jotkut ottavat rauhallisesti, jotkut ovat hieman varovaisia ja jotkut taas suoranaisesti höyryävät innosta kun tapahttuu jotakin uutta ja kummallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti