maanantai 14. kesäkuuta 2010

Aamupahoinvointia?

En tiedä tuleeko koirille aamupahoinvointia raskauden aikana. Turrulle ei tullut. Mutta Rilla oli tänä aamuna surkean oloinen, ja oksensi sitten lattialle limaa, tuoretta ruohoa ja jonkin luun palasen, jonka se varmaan oli tonkinut esiin pihalta ja hotkaissut. Toki se luukin saattoi pahoinvoinnin aiheuttaa (kas kun koirat eivät opi, että ahneelle käy kalpaten), mutta onhan se hauska kuvitella, että se tosiaan odottaa pentuja ja että pahoinvointi johtui siitä. ;)

Muutenkin Rilla on ollut jotenkin erityisen hellyydenkipeä, tällainen se yleensä on valeraskauden ja sen jälkeisen valepentujen hoitovaiheen aikana. Vielä kestää ennen kuin mahdollinen raskaus alkaa näkyä, ei vain millään malttaisi odottaa.

Niin, lisäksi Rilla on nyt ruvennut pissailemaan sisälle! Onhan siltä joskus aikaisemminkin vahinkoja tullut, mutta niihin on aina ollut hyvä syy (kuten liian pitkä väli pihalla käynnissä). Nyt se on käynyt lorauttamassa keittiön matolle jo kolme kertaa (juu, kyllä se matto sieltä vielä pesuunkin ehtii - joskus), ja sellaisia normaalia pienempiä pisuja. Liekö sitten merkkaa sen takia kun Turru tuli takaisin, vai olisiko tämäkin merkki raskaudesta? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti