lauantai 30. lokakuuta 2010

Ne on sitten rokotettu

Nyt on pennuilla ensimmäinen rokotus. Kaikki käyttäytyivät hyvin eläinlääkärissä, jokainen oman luonteensa mukaan. Kätkä oli mietteliäs ja ihmeissään, Käkry hieman varovainen (pöytä oli kumma, vaikka kotona kyllä olohuoneen pöydälle hypitään vähän väliä - luultavasti desinfiointiaineen haju oli se merkillisin juttu), Karvis riekkui ja heilui (hyvä ettei eläinlääkäri pistänyt rokotetta itselleen), Runo istui kuin kiltti tyttö ainakin ja Heinis oli utelias (Heinis se aina yllättää, kuvittelin sen vähintään kiljuvan pistoksen aikana mutta ei, se ei edes huomannut moista, kaikki oli vain niin hirveän kiinnostavaa).

Lisäksi Runo ja Heinis saivat tutustua vastaanottoon kunnolla sillä välin kun haimme muita pentuja häkistä autosta (niitä kaikkia ei enää voi laittaa samaan kuljetushäkkiin, se vain olisi liian pieni ja tuloksena voisi olla rähinää). Eli Runolla ja Heiniksellä oli valjaat ja hihnat, ja ne odottelivat vastaanotolla haistellen ja kuljeskellen ympäriinsä. Käyttäytyivät kuin mallipennut, mitä nyt Runo ehti pissaamaan lattialle.

Kotimatkalla Kätkä oksensi, ensimmäinen kerta kun joku pennuista kunnolla oksentaa autossa. En tiedä, oliko syynä rokote vai mikä. Sitten se (tai muut kaksi sen kanssa häkissä ollutta) söi oksennuksensa. Siivoushuolto toimii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti